Helpende handen

Een evenement staat nergens zonder vrijwilligers.

We zijn steeds op zoek naar helpende handen, niet alleen voor 21 juni en 20 september, maar ook voor hulp bij opbouw en ‘afbraak’ van deze evenementen, of als we proberen een extra centje bij te verdienen voor de Muco-vereniging op een (feest)markt.

Hier vind je de contactgegevens van Gisèle die onze vrijwilligers coördineert.

 

Zelf een organisatie opzetten

Ben je lid van een club of een vereniging, heb je binnenkort een evenement en wil je daar een goed doel aan koppelen?

Schenk je Muco een vast bedrag, of een deel van de opbrengst, we maken graag promotie voor jullie en komen uiteraard zelf ook.

Mail of bel ons, we helpen je graag!!!

 

Beschermcomité

Het beschermcomité is een groepering van mensen die onze actie PERSOONLIJK steunen. Wij brengen zo een aantal mensen bij mekaar die het hart op de juiste plaats hebben en die ons project voor 1 of meerdere jaren willen uitbouwen. 

Wat houdt dit in en wat krijgt u er voor terug? 

Het lidgeld voor het beschermcomité is een minimum bedrag van €100 per jaar. Bij storting van minimum €150 bent u ineens voor twee jaren lid van het beschermcomité.

U krijgt daarvoor uiteraard een fiscaal attest en tevens organiseren we exclusief voor onze leden van het beschermcomité een evenement.

Voor inschrijving of meer info This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.