Music for Life 2013: Organiseer zelf een actie voor de Mucovereniging!

Zoals uitvoerig in de media te horen, kan je via Music for Life (www.musicforlife.be) dit jaar ook de Mucovereniging steunen! Daar zijn we uiteraard heel erg blij mee, maar er zijn ook enkele regels aan verbonden. Zo mogen enkel onze sympathisanten evenementen en acties organiseren voor ons en mogen we zelf niets op poten zetten. Maar toch willen we jullie op gang helpen en bijstaan met meer info.


Mucoviscidose is de meest voorkomende levensbedreigende erfelijke ziekte in ons land. Bij muco blokkeert taai slijm de ademhaling en spijsvertering, met een intensieve en tijdrovende behandeling voor de 1200 mucopatiënten tot gevolg. Spijtig genoeg nog niet om te kunnen genezen, maar wel om de symptomen uit te stellen of te verlichten. Help de Mucovereniging om elke dag het leven een beetje beter te maken van de kinderen, jongeren en volwassenen met muco en steun Music for Life & for muco!


Hoe kan je te werk gaan?

Infopakket
Ons basis-infopakket bestaat uit een vlag van de Mucovereniging, 50 folders over muco, ballonnen, 5 affiches. Aan te vragen bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 02/663.39.06) !

Hoe bezorgen we de opbrengst van onze actie aan Music For Life en aan de Mucovereniging?
Op je profielpagina op musicforlife.be vind je alle gegevens om het opgehaalde geld te storten aan de Koning Boudewijnstichting. Zij zorgen voor de doorstorting naar de Mucovereniging.

Wil je een actie doen maar op een ander tijdstip ? 

Geen enkel probleem ! Wij staan je graag bij in je actie. 

Voorwaarde is wel dat de opbrengst volledig naar Muco Hoopt gaat. Wij geven elk jaar een aantal tickets weg voor Muco Hoopt aan de grootste organisaties. Ook jij kan dus tickets winnen van een optreden van Clouseau. 

Voor meer info of bijkomende vragen kan je terecht op  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .